Search This Blog

Wednesday, 8 August 2012

My School




hye korunk..okay,nie aku ad cite bru nk kongsikn dkat korunk..nie mngenai bdak yg brnme feeda,dy awek ex aku erawan..ala,aku sbnarnye xkesah la dy nk cople ngan spe pown..aku xlrang pown dy nk cople ngan spe,tpy law ye pown korunk cople xyah ar nk mnunjuk nunjuk yg korunk tu cople,orng lain cople jgak xyah la nk puji lbih2,nk hebohkn stu dnie yg korunk cople,mse aku cople xde pown nk hboh2,snyap2 sdah,sbb aku malu nti suatu ari nti ptos hbungn,hbungn prcintaan tu xkekal lme,bwat malu jek,pnye la orng ckap kite ni cople 'so sweet',tpy berakhir dgn pnderitaan..bwat malu jek,aku ckap nie pon sbb aku da pnah alami..

mse aku cople ngan dy pon,law bole aku nk ckap ngan smue orng yg aku cople ngan laki yg baik,hnsem,smuenye perfect la..tpy berakhir dgn pnderitaan,malu sbb smue orng tnye..ish,bngng2..hahaha..lpastu,aku da xnak gado2 agi ngan ex aku ngan awek dy tu,tpy aku tngok dyorg mcm msih nk gado agi ngan aku,tu yg aku xpuas ati,pnye la byk kli aku pndg feeda snyum jek,aku fkir dy akn blas snyum jgak rpe2nye dy blas dgn muke bengis,jling aku,mne xpuas ati,nmpk sgt dy nk cri gado agi,orng bulan puase kne la berbaik antre stu sme lain,tpy nie x,dy mkin nk gado plak..

ish2,plik2 tol la bdak2 zman skrang nie ek,bile la dyorg nk brubah,tpy serius ar,aku mmg xskew dak form1 prempuan thun nie dkat skola aku,sbb smuenye arok2 gile,bru form1 dyorg da tunjuk prngai kurg ajo dyorg,hormat la skit kitorg nie sbgai akq dkat skola tu..agk2 ar korunk nie pown..

bile aku snyum je dkat dak2 form1 prempuan nie bkannye dy nk blas,mlah dy jling,ke x kurg ajo nmenye tu,pstu bile da pjak ksut aku nie pown mntk maaf ar lain kli,jgn da pijk lpastu bwat muke slmbe,mmg aku skit ati gile ar..dyorg fkir bile dyorg da naik form1 nie,dyorg da ckup bsar sgt ar,hei!korunk blom ckup bsar agi ar..xyah nk arok sgt..jgn smpai prngai aku nie kluar,korunk xnmpk agi camne prngai aku law aku mrah gile..

law aku mrah gile da lme korunk kne mkan pnampar ngan aku,bkn stkat pnmpr jek,pnumbuk skli aku bgi..mkin aku sabo mkin mnjdi jdi lak prngai dyorg nie..mmg brbeza gile dak form1 laki ngan prempuan..law laki nie dy tw hormat skit,law prempuan,xde hormat lngsung..

ad sorng dak laki form1,adik angkt aku,aku nk dy jdi adik angkt aku tu ad sbb..sbb dy tu hormat aku,tu yg aku nk dy jdi adik angkt aku,ad lgi dak asrma,aku bru tgur dy skit,dy da pndg2 aku,snyum2 at aku,tu la aku hormat dkat dy sbgai dak form1,law dak form1 nie hormat aku sbgai akq,aku pown akn hormat dyorg sbgai adik ar..sbnarnye aku nie xla skew sgt mrah2 nie,tpy da korunk bwat camtu,mmg mrah gile ar aku..

korunk fham2 jela ape yg aku ckap nie eh..okay smpai di sni shje,sok kite smbung agi k..okay bubye..tata..!!


 

No comments:

Post a Comment

don't be shy:leave your comment