Search This Blog

Loading...

Tuesday, 16 October 2012

assalammualaikum..hye..dan slmat sjahtere smue..ape kaba korunk skrang?aku hrap korunk smue sihat2 la eh..aku niyh kurg sihat skit..btuk2 n selseme..tpy jgn risau..aku ad citew bru niyh..hehe..sdah smestinye la law aku berblog niyh msti ad citew arn2..hehe

okay..skrang idup aku bhgie aw..aku da tingglkn mse lalu aku tuskit demi sikit,akhirnye aku dpat jgak lupekn mse lalu tu..n i'm happy now..aku da couple ngan org yg slame niyh aku cari..aku syg dy sgt2..smemngnye prngai dy lain dri ex2 aku..dy baik,berani,slalu bwat aku eppyske bwat lwak,pndai msakbekrje keras..smuenye ad la dlam diri dy..

korunk nk tw brape umo dy?x la tue sgt..atas 2 thun dri aku..form4..aku form2..xla tue sgt arn..sesuai la kitorg arn..korunk nk tngok gmbr dy ark?hurm..aku rse xyah la..nti2 jela aku tunjukkn yek..hurm..nme dy shamirul faiz aw..aku syg sgt at dy..hehehe..
 
k ar..aku ad hal sikit..sok aku cite agi k..okay bubye..take care..


Tuesday, 11 September 2012

My Live


hye korunk....korunk ape kaba?da lme kau xberblog nie arn,aku nk bwat cite bru,tpy asyik lupe jek..okay,nie aku ad cite bru..aku ad something nk ckap at korunk nie skit,n aku nk pendpat dri korunk la yek..aku nk cite psal idup aku nie skrang..

idup aku nie skrang da mcm2 tragedi belaku,psal mmber aku ilng,tpy da jmpe da,psal mmat2 yg aku bnci gile at skola,psal aku bina idup bru ngan dak laki penang..mcam2 la belaku,aku pon xtw nk mule dri mne,aku mule dri pkwe aku dak penang tu la yek..skrang nie aku boley la jgak setie ngan pkwe aku tu,tpy aku tkot la,aku tkot law aku setie ngan dy tpy dy xsetie ngan aku,dy main kayu tige,tu yg aku tkot..

skrang nie aku xboley da nk stie ngan laki,sbb ckup la sekali aku setie,mlah dy mmpermainkn plak ati aku,jjurnye aku xboley tipu ngan diri aku sndri,aku boley ckap ngan korunk yg aku nie ske,syng,cinte at bdak penang tu,tpy sbnarnye hati aku msih blom mlupekn ex-bf aku capital e,aku rse dy la laki yg pling istimewa bgi aku,aku fkir dy akn setie ngan aku,tpy rpe2nye x,aku mnyesal atas prbuatan aku,aku da pnah nasihatkn mmber aku,tpy dy xnak pcye jgak,dy ttap ngan pndirian dy..

akhirnye dy sme ngan aku,cintenye dipermainkn,dy mendpatkn cinte plsu dri laki tu,sme dgn aku,aku fkir aku da mule lupekn skit dmi sdikit tntng capital e tu,tpy siang tdy,mmber aku pegi imbas kmbali kisah aku ngan capital e tu,mule2 aku bole than agi sebak di dada aku,sbb aku tahu mmber aku tu ad ahti at dy,cbe kau byngkn,orng yg slme nie kau anggp dy sbgai kwan rpat kau,rupe2nye dy ad hati dkat pkwe kau,ape kau rse?dy snggup nk tngok kau berpcah belah ngan pkwe yg kau syng,sdeyh arn dpat kwan yg mcm tu,tpy aku xkesah,bgi aku dy la shbat dnie akhirat aku,ape kekurngn dy pon,aku ttap akn syng dy sperti kluarge aku sndiri..

kn dy da cite psal mse silam aku ngan capital e tu arn,da smpai thap yg pling aku xboley lupekn,mse aku tngok muke comel capital e tu,dy ddok sbelah aku,dy gnekn ayat2 yg mmbwatkn hati aku cair,mate dy brklip2,comel sgt..!!smpai thap tu,aku tros lpaskn tanggisan aku tu,smue dak pompuan tngok aku nangis,rmai yg tnye npe aku nangis,tpy aku diam jek..aku pon plik npe aku ssah tol nk lupekn dy,ex2 aku yg dlu2 sng jek aku lupekn,tpy npe dy aku xboley lupekn?npe dy sntiase muncul dlam mimpi aku,dlam ingtan aku,dan muncul dpan mate aku?npe?

pstu siang tdi,aku asyik trnmpk dy jek,tpy dy xnmpk aku,aku je yg nmpk dy,stiap kli aku trsrempak ngan dy,hati aku msti rse sbak,tkak aku msti sakit,asyik btok2 jek..n aku akn sntiase pndng dy,dy tngah dating ke,ape ke,aku msti tngok je dy,bile aku tngok dy ktawe,dating ngan awek dy,muke dy nmpk cerie jek,aku bhgie bile nmpk dy cerie,tpy mmber aku ad ckap camni 'kau syng dy,kau snggup lpaskn dy gre2 nk tngok dy bhgie ngan pompuan yg dy syng,tpy cbe kau tngok diri kau,kau boley tipu ngan orng lain,kau ckap kau bhgie sgt dpat pkwe bru,tpy kau xboley bhong aku,aku boley tw yg skrang nie kau msih sdeyh,kau msih syngkn capital e,cbe kau lupekn dy,kau ingt tntng diri kau,kau cbe ubah pnmpilan kau,kau ubah diri kau,jgn slalu sdeyh,nti ati kau jgak sakit..'

aku ad trfkir jgak ape yg mmber aku ckap tu ad btolnye,skrang aku nk brubah,aku akn cbe sdaye upye aku tuk lupekn capital e n aku akn cbe idu tnpe capital e,n aku akn cbe idup tnpe tanggisan air mte..aku nk idup ngan pnuh kbhagiaan..ape2 yg mmber aku cite psal sdeyh2,aku akn ckap 'its funny..hahaha'tu jek yg aku akn ckap..sng je arn..

rmai mmber2 aku akn skong aku,dyorg smue akn bgi aku smngat tuk aku lupekn capital e n idup bhagia..this is my live,my live very sadly,but i just can say its funny..okay tu jela yg aku nk cite,sok insyaallah aku cite agi k..

okay bubye..gudnite smue,sweet dream..mimpi aku yek..hehehe..
^_^..

Wednesday, 22 August 2012

Hari Raya Aidilfitri


hye smue..!!arini aku nk cite at korunk psal dwit rye yg aku dpat dri ahli kluarge dan sdre mre..dan jge jiran2 yg aku brye ke umah dyorg..rye thun nie ad yg best dan ad jgak yg xbest..

yg bestnye adlah sbb aku dpat dwit rye byk gile thun nie..(ish3,mate dwitan tol aku nie arn)..hahaha..memng byk gile la..cbe korunk byngkan mak aku bgi aku RM150,abng aku yg sulong RM100,abng aku yg ketige RM50,abng aku yg kdue bgi aku RM30..korunk byangkn betpe byknye dwit rye yg aku dpat dri ahli kluarge aku..sdare mre aku lak ad yg bgi aku RM10 dan RM5,dyorg msti akn bgi RM10 atwpon RM5,aku xkesah brpe dyorng nk bgi,asalkn aku brye..nk naik brisi bdan aku nie asyik mkan kuih rye jek..hahaha

law jiran2 aku mcam biase la mstila bgi aku RM1/RM2/RM3 arn..tu pon aku xkesah,asalkn aku dpat mkan kuih rye..hahaha..memng best ar..korunk nk tw ape yg akn aku bwat dgn dwit rye yg byk tu?bli ksut conves la..haha,xde la aku grao jek,mstila aku simpan dlam bank,aku nk simpan tuk mse hdpan..

hurmm..korunk nk tw plak ape yg xbestnye rye thun nie?yg xbestnye adlah aku dmam trok..!!dmam tu yg aku xske,aku pling xske law dmam wktu aku ad smngt nk brye,law dmam biase2 je xpe la jgak,nie dmam trok gile..!bdan aku mnggigil,pnas mcam air bru mndidih,muntah2,mate aku pon rse pnas jek mcam nk nangis..ish3,mse tu aku sabo je dgn ape yg menduge aku nie..

smpai arini aku dmam,tpy cme arini aku da pulih skit la,dan kurg muntah2,kurng pnas n mnggigil,mate pon da xpnas sgt,cme pning2 kpale skit..tu jek..asalkn wlaupon aku xbrye umah jiran2 aku yg lain,dyorg dtng umah aku,aku da dpat dwit rye dri dyorg,best woo..!!hahahaha

okay la..smpai disni shjye sye mnaip blog nie ye..sok insyaallah..sye smbung agi dgn cite yg bru..okay..bye..tata

Wednesday, 8 August 2012

My School




hye korunk..okay,nie aku ad cite bru nk kongsikn dkat korunk..nie mngenai bdak yg brnme feeda,dy awek ex aku erawan..ala,aku sbnarnye xkesah la dy nk cople ngan spe pown..aku xlrang pown dy nk cople ngan spe,tpy law ye pown korunk cople xyah ar nk mnunjuk nunjuk yg korunk tu cople,orng lain cople jgak xyah la nk puji lbih2,nk hebohkn stu dnie yg korunk cople,mse aku cople xde pown nk hboh2,snyap2 sdah,sbb aku malu nti suatu ari nti ptos hbungn,hbungn prcintaan tu xkekal lme,bwat malu jek,pnye la orng ckap kite ni cople 'so sweet',tpy berakhir dgn pnderitaan..bwat malu jek,aku ckap nie pon sbb aku da pnah alami..

mse aku cople ngan dy pon,law bole aku nk ckap ngan smue orng yg aku cople ngan laki yg baik,hnsem,smuenye perfect la..tpy berakhir dgn pnderitaan,malu sbb smue orng tnye..ish,bngng2..hahaha..lpastu,aku da xnak gado2 agi ngan ex aku ngan awek dy tu,tpy aku tngok dyorg mcm msih nk gado agi ngan aku,tu yg aku xpuas ati,pnye la byk kli aku pndg feeda snyum jek,aku fkir dy akn blas snyum jgak rpe2nye dy blas dgn muke bengis,jling aku,mne xpuas ati,nmpk sgt dy nk cri gado agi,orng bulan puase kne la berbaik antre stu sme lain,tpy nie x,dy mkin nk gado plak..

ish2,plik2 tol la bdak2 zman skrang nie ek,bile la dyorg nk brubah,tpy serius ar,aku mmg xskew dak form1 prempuan thun nie dkat skola aku,sbb smuenye arok2 gile,bru form1 dyorg da tunjuk prngai kurg ajo dyorg,hormat la skit kitorg nie sbgai akq dkat skola tu..agk2 ar korunk nie pown..

bile aku snyum je dkat dak2 form1 prempuan nie bkannye dy nk blas,mlah dy jling,ke x kurg ajo nmenye tu,pstu bile da pjak ksut aku nie pown mntk maaf ar lain kli,jgn da pijk lpastu bwat muke slmbe,mmg aku skit ati gile ar..dyorg fkir bile dyorg da naik form1 nie,dyorg da ckup bsar sgt ar,hei!korunk blom ckup bsar agi ar..xyah nk arok sgt..jgn smpai prngai aku nie kluar,korunk xnmpk agi camne prngai aku law aku mrah gile..

law aku mrah gile da lme korunk kne mkan pnampar ngan aku,bkn stkat pnmpr jek,pnumbuk skli aku bgi..mkin aku sabo mkin mnjdi jdi lak prngai dyorg nie..mmg brbeza gile dak form1 laki ngan prempuan..law laki nie dy tw hormat skit,law prempuan,xde hormat lngsung..

ad sorng dak laki form1,adik angkt aku,aku nk dy jdi adik angkt aku tu ad sbb..sbb dy tu hormat aku,tu yg aku nk dy jdi adik angkt aku,ad lgi dak asrma,aku bru tgur dy skit,dy da pndg2 aku,snyum2 at aku,tu la aku hormat dkat dy sbgai dak form1,law dak form1 nie hormat aku sbgai akq,aku pown akn hormat dyorg sbgai adik ar..sbnarnye aku nie xla skew sgt mrah2 nie,tpy da korunk bwat camtu,mmg mrah gile ar aku..

korunk fham2 jela ape yg aku ckap nie eh..okay smpai di sni shje,sok kite smbung agi k..okay bubye..tata..!!


 

Tuesday, 7 August 2012

BeNgAnG!!


hye korunk..nie aku nk cite agi..aku xtw ar,malu sgt,bngng gile nk mmpos..aku rse nk nangis dkat situ jgak..tpy aku ttap sabo je dlu..arn3..korunk nk tw camne citenye..okay,aku mule dri awal k,dri A smpai Z..camni citenye..

mse aku dkat klas,xde cikgu,cikgu kitorg xmsok,lpstu aku tngah gdoh ngan mmber aku yg nmenye azizah,tpy kitorg xgdoh tol2 la,main2 jek,lpastu mmber aku lgi sorng pegi tolak aku,lpastu jtuh trhmpk mmber aku agi sorng,mmber yg tolak aku tu nmenye atira,yg aku trhmpp tu lak nmenye zulaika..ya Allah!!ksian gile zulaika tu dok!,aku trhmpp dy,nie smue slah atira la nie,ish sabo je aku dgn dy nie la..mne xnye aku trhmpp zulaika dpan orng rmai,dak klas a smue dkat luar,dak laki smue tngok aku trtonggeng dkat luar tu,ish,malunye..

hnye tuhan je yg tw mcmne prsaan bngng gile aku nie,aku da bngng tros ar msok klas lpastu mrah mmber aku atira tu,tros aku kluar blik mntk maaf dkat zulaika,ika tu kne hmpp ngan aku,yg aku lak kne lutut dy dkat prut aku,snak dok prut aku,tpy aku than,sbb mule2 je snak,nti da lme2 ilng la snak tu arn..tpy aku xdpat byngkn mcmne keadaan ika kne hmpp ngan aku tu,ish3,law aku da lme mnangis dkat situ,tpy aku nie arm gentlewomen,xmain la nangis2 nie,mcm dak kcik,smue prsaan aku pndam dlam ati,aku xnak luahkn,nti dyorg ckap yg bkan2 psal aku,lbih baik hnye aku ngan tuhan je yg thu mcmne prasaan aku skrang nie,sedih,gmbire,tkot,bngng,aku rse smue prsaan aku rse skrang nie..

aku xbole nk ckap ape agi ar..da mmg bngng sgt mse tu..ish,aku rse mcam nk pndah skola cpat je ar,aku da xsnggup skola dkat situ agi,byk sgt msuh aku n bnyak sgt knangn pahit n manis,aku nk mule idup bru,aku nk buang smue knangn tu,sbb tu la aku nk mmpercpatkn pndah skola,bile la agknye cikgu nk sruh bdak alirn biase pndah nie??xsabo2 aku nk jmpe kwan2 aku dkat skola sedara,tpy xtw agi law smue mmber2 aku dkat skola sedara tu da luekn aku,yela arn,skrang nie aku bkan sabihah yg dlu agi,sabihah dlu dgn skrang lain,sabihah dlu pndiam,xbyk ckap,xgengster,tpy sabihah skrang..gengster,byk ckap,tpy ad mse diam la jgak,xbyk nangis,slalu ceria,klaw sdih pon,xnk tunjukkn dkat spe2 yg dy sdih,sbb dy nk smue orng eppy jek..tu la sabihah skrang..dy da byk brubah..

stiap manusie msti ad byk prubhannye tol x?tpy bile aku fkir2 blik bwat pe aku nk kesah tntg dak2 nie tngok aku trgolek,aku yg trgolek bknnye dyorg yg trgolek,ad aku kesah korunk nk kutuk2 aku dri blkg?ad aku kesah korunk nk hine2 aku dpan?ad aku kesah korunk nk bruk2 kn aku dkat smue orng?ad aku kesah korunk nk ckap aku prempuan bohsia?ad aku kesah korunk nk ckap prngai aku nie mcm jntan?ad aku kesah korunk nk ckap aku nie bodo?ad aku kesah smue yg korunk ckap mngenai aku?Ad,Ad,Ad aKu KeSaH!!!

woi,aku xkesah la smue tu,tu diri aku,sketi aku la nk bwat ape pon,bkannye diri korunk pon arn,ad aku gne bdan korunk bwat itu ini?ad?xde arn,so,lntk korunk ar nk ckap aku ape pon,yg dpat dose korunk,bkan aku,mngumpat sne sni,bruk2kn orng,blan puase ke bulan biase je ke,sme je ar korunk tu..lpastu law nk knekn orng tu pon fkir la dlu,jgn main bwat jek,kn da kantoi sndiri..pDaN MuKe KaU!!!

HAHAHAHAHA...trlbih emosi lak aku arn..aqku nk luahkn prsaan aku dkat blog nie,so,korunk jgn terse lak yg aku ckap jie dkat korunk,sbnarnye aku ckap sorng2 jek..hehehe..okay la..smpai disini shje ye..sok aku smbung agi..kbubye you allz...

Monday, 6 August 2012


hye guys..nie aku nk cite skit,korunk nk tw ark sape pkwe bru aku?ambik ar tw..aku bgitw okay..tpy korunk jgan trkjut lak..nme dy afiq,stu kluarge aku pnggil dy debab sbb dy debab mmg la kne pnggil dbab tol x?hehehe..korunk nk tngok gmbr dy?boley jek..hehehe..korunk jgn trkjut aw..okay..1!2!3!..nk tngok nie..





hahahahaha..tngok,aku siap ambik gmbr mse dy tido agi,comel ark dy?dbab x dy?aku syng sgt dkat dy,aku xnak brpisah ngan dy,tido sme2,main sme2,bestnye ad dy nie,dy nie xmcm laki2 yg lain,smue laki skew sakitkn ati aku,tpy dy nie,xpnah sakitkn ati aku,tpy bwatkn ati aku rse mcm nk trglak pon ad tngok dy nie,korunk nk tw ark?

mse tu,afiq nie nk kuar,aku xbgi dy kuar nti dy mrayap ntah ke mne,pstu aku ttup ar pntu yg brkce tu,boley nmpk luar,so,afiq nie dri jauh dy lari lpastu...KeBab0oM!!hbis dy lnggr pntu tu,kuat seyh,tros diam dy,dy usap2 kpale dy..ksian..aku ape agi,ktawe trbhak bhak ar,pstu dy mrajuk ngan aku,maybe sbb aku ktawekn dy koyt..hahaha..pnat aku pjox dy,tpy sng jek aku nk pjox dy,aku bgi mkanan ksukaan dy,tros dy x mrajuk ngan aku agi,mlah mnje2 ngan aku..hahaha..happy aku dpat pkwe cam dy nie,sng nk bela,n sng nk jge,bknnye mcm jntn dkat luar sne..arn3!!

okay..korunk nk tngok lak gmbr aku?hurm..boley jewp..aku on jek,gmbr aku nie pon korunk jgn trkjut jgak aw..okay,saksikn gmbr aku..!!



hahahaha..tngok pozing lbih tros aku,mse nie aku nk pegi skola..ad byk mse agi,so,aku pozing ar dlu,bru pegi skola,korunk nk tw ark,dlu aku xskew pozing2 ngan ambik gmbr aku nie,skrang bkannye stkat pozing ngan ambik gmbr aku jek,ambik gmbr smue orng,bnde ape2 pon,aku bole ambik cntik2,sbb aku nie nk jdi photographer,sbb tu la tetibe je aku pndai ambik gmbr nie..fuh!trharu aku..hahahaha

okay ar..smpai disni shje..nti sok aku smbung agi k..kbubye dear,darling,honey,gugirl,boboy,and you allz..gudnite...!!!

Saturday, 4 August 2012

Sedih


hye korunk..nie aku nk cite skit..psal mlam smlm,aku xtw knape ati aku rse sebak sgt,maybe aku tringtkn dkat exbf aku koyt..sbb slalunyekn bile aku nk tido msti dy sbut 'i love you,gudnite,sweetdream'aku rindu sgt mse saat2 tu,aku rse cam bhgie je time tu,tpy skrang,smuenye da ilang,dan aku xmungkin akn kmbali pde exbf aku tu,sbb skrang dy da bnci gile2 dkat aku,dan xmungkin dy ad prsaan syng agi dkat aku,mungkin mmg btol aku yg slah,aku da bwat dy mrah dkat aku,dy bnci dkat aku,sbb aku bwat smue nie sbb dy,aku xnak dy trlalu brhrap sgt dkat aku,aku tkot nti dy kcewa gile2 ngan aku,sbb tu la aku bwat camtu dkat dy,hnye tuhan shje yg tw ape sbb aku bwat camtu dkat dy..bgi aku,aku da bhgie sgt2 bile tngok dy bhgie ngan pompuan lain yg brnme feeda..

aku skew sgt2 bile tngok dyorg ktawe,malu2..so sweet..lpastu ambik gmbr sme2,dyorg mmg psangn yg sesuai..bknnye mcm aku,aku xsesuai ngan exbf aku,law boley aku nk cri laki yg mcm aku,aku nie bknnye skew mmilih atw crewet,tpy smemgnye aku nk cri yg trbaik tuk aku,aku nk cri laki yg baik,tpy ssah nk cri laki yg baik,sbb trdpat byk laki didunie nie jhat..law ad yg baik pown ssah nk dpat..aku xtw nk bwat camne agi,kdg2 law aku nangis gile2 aku boley bwat kje gile,tpy aku sabo je..mse tu aku tngok exbf aku ngan awek dy,gmbire jek,brgrao2 snde..smue mmber2 aku tngok aku nmpk cam gmbire jek,tpy ad sorng mmber aku nie tw yg aku xgmbire pon,ati aku sakit sgt bile tngok bkas pkwe aku yg aku syng dgn pompuan lain,hey!law dy tol2 syng dkat aku,da msti dy akn cbe ape2 pown cre tuk dpatkan aku,tpy mlhan dy xnak usaha tuk dpatkn aku,dan pegi ngan pompuan lain,tol ckap mmber2 aku,exbf aku nie,mmg xbole sorng2,dy msti kne ade awek..

law xde awek msti dy akn ckap hdup dy mcm mlang jek,dy akn cri mne2 awek,wlaupon pompuan tu xperfect,dy ttap nkkn pompuan tu,asalkn dy ad awek,dy ad pompuan untuk kpuasan dy,aku sdeyh sgt2 bile dpat tw yg dy ad awek dlu dri aku,aku fkir dy akn bwat ape2 aje asalkn dpatkn aku sprti ex2 aku yg lain,tpy dy mnmbhkn sakit ati aku,dy gmbire2 dpan mate aku,dy bwat maksiat dpan mate aku,hnye tuhan je yg tw betape sakitnye atir aku nie,hncur gile ati aku..law korunk nk tw,sbb exbf aku nie la,yg bwatkn ati aku nie da trttup tuk laki,aku da xde prsaan syng dkat laki,dlam hati aku da xbole time agi laki..rmai da laki aku sakitkn ati dyorg,sbb aku fkir dyorg xkn fham mcmne prsaan aku skrang,skrang aku da luahkn,so,mne2 laki yg pnah aku sakitkn korunk bce la blog aku nie,korunk smue akn fham nape aku bwat korunk mcmtu..korunk msti kne fham yg aku blom brsdie tuk trime korunk dlam idup aku..

aku mntk maaf sgt2 dkat laki yg aku pnah sakiti..aku mntk maaf sgt2,aku tw ape yg aku bwat dkat korunk tu,sdah msti korunk akn rse mcm nk lmpng aku jek arn,aku tw ape kata hati korunk,aku pnah alami jgak mcmtu..law aku msam je ngan korunk,tu mksudnye aku badmood n aku akn bwat kje gile dkat korunk..so,korunk fham2 jela eh..

aku mntk maaf sgt2 law aku ad trslah bhse dkat blog nie yg mmbwatkn korunk trsinggung..i'm sorry!!ape yg aku tlis nie,korunk jgn ambik ati okay..okay la smpai disni sje cite aku..kbubye you allz..!!..